TULISAN 49 : MY NEWEST FAV SONG LYRICS :””””(

Standard

THE ONE THAT GOT AWAY

  • Songwriting: Katy Perry, Lukasz Gottwald, Max Martin
  • Production: Lukasz Gottwald, Max Martin
  • Vocals: Katy Perry

Summer after high school when we first met

We’d make out in your Mustang to Radiohead
And on my 18th birthday we got matching tattoos

Used to steal your parents liquor and climb to the roof
Talk about our future like we had a clue
Never plan that one day I’d be losing you

In another life I would be your girl
We’d keep all our promises, be us against the world
In another life I would make you stay
So I don’t have to say you were the one that got away, the one that got away

I was June and you were my Johnny Cash
Never one, without the other, we made a pact
Sometimes when I miss you, I put those records on, whoa

Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the blues
It’s time to face the music

I’m no longer your muse

But in another life I would be your girl
We’d keep all our promises, be us against the world
In another life, I would make you stay
So I don’t have to say you were the one that got away, the one that got away

The one, the one, the one
The one that got away

All this money can’t buy me a time machine, no
Can’t replace you with a million rings, no
I should’ve told you what you meant to me, whoa
‘Cause now I pay the price

In another life I would be your girl
We’d keep all our promises, be us against the world
In another life, I would make you stay
So I don’t have to say you were the one that got away, the one that got away

The one (the one)
The one (the one)
The one (the one)

In another life I would make you stay
So I don’t have to say you were the one that got away
The one that got away

 
 
 
 
 
 
YEAAA dat song’s lyrics can describe what i feel rite now. The words with italic is the galauest part. lemme describe one by one
  • Talk about our future like we had a clue  

doncha remember? we’ve made so much plan for our future. tentang tipe rumah, tentang nikah, tentang honeymoon di private beach kaya Edward Bella, tentang pajero dan accord, tentang uang kita, tentang mau punya anak berapa… aku masih inget loh, inget banget malah.

 

  • Never plan that one day I’d be losing you  

i never plan that you’ll leave me and back to that slut. this is tearing me apart, hurts like hell. aku engga pernah ngerencanain buat kehilangan kamu, engga pernah mau kamu ninggalin aku, kamu juga dulu janji bakal tetep sama aku sekacau apapun sikapku kan? tapi faktanya apa? aku bilang putus kamu langsung setuju dan deketin cewe itu lagi terus balikan sama dia. kamu engga akan ngerti rasanya jadi aku. kamu pasti engga akan mau juga ngerasain ada diposisi aku.

 

  • In another life I would be your girl
    We’d keep all our promises, be us against the world
    In another life I would make you stay
    So I don’t have to say you were the one that got away, the one that got away

di lain waktu aku bakal jadi cewe kamu, pegang terus janji aku sama kamu, kita bareng-bareng lawan dunia yang makin lama makin keras… aku bakal bikin kamu bertahan jadi aku engga usah bilang kalo kamu “the one that got away”… harusnya kamu bilang engga mau waktu aku minta putus. atau harusnya kamu ngajak aku balikan bukan malah smsin dia dan ngajakin dia balikan. harusnya kamu bertahan. harusnya aku bertahan. harusnya kita bertahan.

 
  • Someone said you had your tattoo removed

actually aku liat sendiri bukan kata orang, udah engga ada tatto namaku lagi kan di lengan kiri kamu? kamu bikin itu waktu kita selesai nonton Breaking Dawn part 2. 

 
  • It’s time to face the music
          I’m no longer your muse
aku bukan lagi satu-satunya orang yang yang ada diotak kamu sekarang. kamu udah engga mikirin aku. engga akan pernah lagi malah. kamu udah bahagia sama slut itu, aku berusaha ikhlas tapi masih engga bisa. kamu teganya kebangetan.
 
  • All this money can’t buy me a time machine, no

         Can’t replace you with a million rings, no
         I should’ve told you what you meant to me, whoa
         ‘Cause now I pay the price

sebanyak apapun uang yang aku punya, engga akan bisa buat beli mesin waktu, engga akan bisa putar balik jarum jam dan balikin kamu. kamu engga bisa digantiin sama apapun. sama barang semahal apapun. harus banget aku bilang berapa berartinya kamu buat aku? tanpa harus aku bilang harusnya kamu udah tau sendiri. aku masih tutup pintu hatiku rapet-rapet. sekeras apapun mereka dorong  dan coba masuk, engga akan bisa. ini masih aku simpen buat kamu, kamu yang pegang kuncinya, cuma kamu yang bisa buka. aku engga tau mau sampe kapan bertahan kaya orang oon gini. nangisin kamu yang udah jelas-jelas kaya gitu. 
aku ngerasain sekarang engga enaknya ditinggal kamu. salah aku yang gampang bilang putus. ih tapi kenapa kamunya juga engga bertahan sih!?!! ah emang kamunya aja yang cuma jadiin aku pelarian :”( iya ngerti kok, ngerti banget. seneng kan sekarang uda balikan? seneng banget ya? seneng banget juga liat aku sering nangisin kamu gitu? berasa keren ya terus kamu? duh harusnya engga jadi kaya giniiii :”””””””””””””(

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s